De Zotte Pieten

Muzikale theatershow

Elk jaar zijn duizenden kinderen in de ban van Sinterklaas. En elk jaar komt de Heilige man tijdens een grootse intrede toe in verschillende steden in Vlaanderen. Sinds 2007 staat vzw ARTBIJ, naar aanleiding van dit evenement, in voor een komische, muzikale show met de meest ondeugende kindervrienden, de zotte Pieten en met Boris. 

Naar jaarlijkse gewoonte levert vzw ARTBIJ een grappig en muzikaal pietenverhaal af, bestaande uit traditionele en zelfgeschreven nummers, gespeeld door 3 zotte pieten, Boris en een muzikant voor kleine en grote kinderen tot 99 jaar

Tijdens deze 45-minuten durende show zingen en dansen de kinderen enthousiast met de Zotte Pieten en Boris mee op de tonen van klassieke en eigen geschreven sinterklaasliederen.

Ben je op zoek naar een alternatief voor je Sinterklaasfeest? Contacteer ons, we bekijken graag samen de mogelijkheden. 

Voorstellingen 2023

Onze Zotte Pieten staan op de planken op onderstaande data, zoek je nog een leuke invulling voor de intrede van de Sint? Hieronder zie je op welke data we nog beschikbaar zijn.

Zondag 4 november 2023 – Ieper, Het Perron

Zaterdag 11 november 2023 – beschikbaar
Zondag 12 november 2023 – Brugge, Concertgebouw

Zaterdag 18 november 2023 – beschikbaar
Zondag 19 november 2023 – beschikbaar

Zaterdag 25 november 2023 – Diksmuide
Zondag 26 november 2023 – Hasselt

Een terugblik – De Sint gaat met pensioen (2022)

De Zotte Pieten en hun helper, Boris, zijn in paniek. Boris heeft namelijk opgevangen dat de Sint met pensioen gaat en er dus mee stopt. Wat nu? De pieten zijn niet zomaar van plan om het leukste feest van het jaar op te geven, maar ze vinden het wel een beetje ouderwets… Het is tijd voor verandering! Maar is dat wel een goed idee?