GebruikerWinkelwagen 

Je hebt nog geen tickets besteld.

Details voorstelling

Na selectie van de gewenste datum klik je op 'Koop tickets'. Kies vervolgens het aantal gewenste tickets per categorie en bevestig via 'Toevoegen aan bestelling'. Indien je tickets van een andere categorie of met een korting wenst te kopen, dan dien je die vervolgens aan je bestelling toe te voegen via 'Bestel meer tickets'.

Wat als zingen en dansen helemaal je ding zijn? Als je jezelf enkel en alleen maar op een podium ziet staan terwijl het publiek uit zijn dak gaat? Beroemd worden is niet voor iedereen weggelegd, maar is de weg naar roem zo onbereikbaar? Een dosis talent en doorzettingsvermogen en die ene kans, die kan je leven veranderen. Volg je hart, vind je passie en verover de wereld!
Omschrijving
Showkoor Upbeat staat te popelen om hun allereerste optreden te geven. Ze openen met een knaller: High Hopes! Laat je verrassen door een avondvullende show boordevol zang, dans en theater. We toveren Don Bosco Centrum in Kessel-Lo drie dagen om tot een plek waar al je dromen kunnen uitkomen. Met ons enthousiasme en onze mix van swingende en ontroerende liedjes zal er niemand op z’n stoel kunnen blijven stilzitten! Wil je graag de beste zitplaatsen met tafeltje voor je gratis drankje en programmaboekje? En heb je zin in een exclusieve behind-the-scenes tour? Kies dan voor een VIP-plaats.
Data en plaatsen

Er zijn op dit moment geen sub-voorstellingen.