GebruikerWinkelwagen 

Je hebt nog geen tickets besteld.

Details voorstelling

Na selectie van de gewenste datum klik je op 'Koop tickets'. Kies vervolgens het aantal gewenste tickets per categorie en bevestig via 'Toevoegen aan bestelling'. Indien je tickets van een andere categorie of met een korting wenst te kopen, dan dien je die vervolgens aan je bestelling toe te voegen via 'Bestel meer tickets'.

"en een dikke zoen" vertelt het verhaal van een moeder en haar dochter, te vroeg van elkaar gescheiden door een tragische wending in het leven, maar hecht verbonden door hun liefde voor elkaar. Uit het oog, maar niet uit het hart. Zullen hun wegen opnieuw kruisen?
Omschrijving
Showkoor Enchanté is back in theater! Na twee jaartjes in de Corona-koelkast, staan onze 28 talentvolle toppers opnieuw te popelen om het beste van zichzelf te geven in onze nieuwste productie: "en een dikke zoen"! Laat je verrassen door een avondvullende voorstelling boordevol zang, dans en livemuziek. Een bruisende show met een mix van smaakvolle pop- en musicalsongs die geen hart, hand of voet onberoerd zal laten. Sit back and enjoy!
Data en plaatsen

Er zijn op dit moment geen sub-voorstellingen.